Om Naturnær

Ideen til naturnær udspringer fra vores to øvrige webshops - Vildtremisen.dk og Naturhesten.dk. Vi havde i lang tid haft et ønske om en fysisk butik, som supplement til online-delen, da vi har haft stor succes med "åbent lager"-arrangementer og en generel efterspørgsel efter muligheden for at komme forbi og se alt det vi har.

Da muligheden for at åbne en rigtig fysisk så bød sig, var vi hurtige til at tage beslutningen og øge udvalget med et større udvalg af foder, hegn osv. Placeringen er Trunderupvej 10, 5683 Haarby - på Sydvestfyn.

Hvorfor hedder butikken Naturnær.dk?

Vi tror på at det er godt at arbejde med dyr, natur, jord og planter. Det bliver man i godt humør af. Det med at være tæt på naturen - at vide hvor maden kommer fra og dele oplevelser med hunde, heste, jagt, køkkenhaver osv. med hinanden - gør noget godt for os. Det ønsker vi for vores kunder, og det har vi samlet i ordet "Naturnær" - vi skal simpelthen tættere på naturen og alt det spændende den kan. Er en hest da natur? Tja - det er i hvertfald et dyr, og når man arbejder med heste kommer man ud og får noget frisk luft og beskidte fingre. Det samme kan man sige om køkkenhaver og meget andet. For os er naturen omdrejningspunkt for alt arbejde med jord, dyr og planter.